`t leven had voor mij even geen zin
Ik had te veel pijn
Alles ging snel
Voor de andere ging t leven verder
Voor mij stond t stil
Te veel pijn
Lichamelijke pijn,pijn door een klein ongelukje met grote gevolgen
Geestelijke pijn,pijn veroorzaakt door iemant die ik meer dan lief had
pijn door t leven,omdat wat ik op dat moment nodig had,niet werd gegeven
t leven had voor mij even geen zin
maar toen kwam jij er midden in
je gaf me weer te zien wat liefde is
je gaf me te zien wat vriendschap is
Je geeft me een lach en afen toe een traan
Jij en ik hebben allebij onze problemen
Maar weet dat ik voor jou klaar zal staan
en je weet t meid met z`n tweeen kunnen we alles aan