weer het zelfde verhaal...
eindelijk terug een jongen gevonden
die net hetzelfde is als mij!
iemand die me liet geloven dat ik iets beteken...
die me het gevoel gaf dat er iets kon bloeien tussen ons...
tot eergisteren...
opeens veranderde alles!
ik bestond opeens niet meer...
al zei hij 's avonds nog da hij me wel graag zag...
allemaal leugens!
zeker na gisteren...
dat dit nu juist NU moest gebeuren...
ik stond al op instorten
en nu...
mjah...
[ I can pretend & keep on smilin'...but on the inside I'm slowly dyin'... ]