Dat ik van je hou mag iedereen weten
zomaar omhelzen op straat dat kunnen we wel vergeten
Gevoelens die er zijn maar niet mogen.
Ik voel me rot, maar ook bedrogen
Hoe het met me zal gaan?
Ik zal het niet weten zeker is.......
wat er ook gebeurt ik zal je nooit vergeten