zo klauterde wij naar boven
en ik kon het niet geloven
je pakte me hand
...echt overal zand
zelfs tussen me tanden
...zwetende handen
en jou lachende mond,
zonder iets te zeggen
waren het jou lippen
die ik vond.
gebogen over je heen
gaf ik een kusje op je been
en je ogen in de zon
was het moment
dat ik niet meer stoppen kon...