Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
in de dood zal ik leven
Nu tranen vloeien
en de kou mijn hart omringt
zal ik niet meer bloeien
geen vogel die nog zingt
Nu pijn overheerst
en de duisternis mijn ogen streelt
het word nooit meer zoals eerst
een wond die nooit meer heelt
Nu woede zegeviert
en alle kleur uit mijn leven is
is er niks wat mijn leven nog siert
binnenkort is mijn begrafenis
Pas als duisternis mijn ogen streelt
en de kille kou mijn hart omringt
als alle kleur uit mijn leven is
dan pas zal ik leven
In de dood zal ik leven
18-08-2005
Reacties op dit gedicht
~black angel~ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
AMBER DESPOTRA
:
Donderdag, augustus 18, 2005 18:47
Don't dare to leave us!!
Blijf hier!!
KUS.
Over dit gedicht
Auteur:
~black angel~
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
18 augustus 2005
Thema's:
[Zelfmoord]
[Verlangens]
[Dood]