De reis die ons doet leven
samen vluchten van de tijd
zonder spanning kunnen genieten
in absolute vrijheid
Onlosmakelijk verbonden
en samen toch zo vrij
de zon zal schijnen zonder zorgen
maar mijn straler dat ben jij
Mijn angst is zo beperkt
dat ik het bijna niet meer voel
meer hoef ik niet te zeggen
jij weet wat ik bedoel
De zon, de zee, de sterren
geven die magische kracht
laten ons ervan genieten
in de vakantie elke nacht
Weken van genot
ook daaraan komt een end
en moeten wij weer verder
nu we er net aan zijn gewend
Lima Yankee
Kus