Menselijke genegenheid, dat hoort toch zonder grenzen?
Of we zwart, blank, of iets getint zijn, we zijn allemaal mensen
Allemaal met ons geluk, verdriet en zorgen
De ene mens gisteren, vandaag of misschien wel morgen
Maar het is toch niet zo moeilijk om elkaar te respecteren?
Waarom, zouden we ons hoofd om willen keren?
~~~