MIJN LEVEN.
heel mijn leven heb ik aan jou gegeven.
heel mijn leven ben ik je trouw gebleven.
nu mijn schat ben je er niet meer.
steeds weer die pijn jou te moeten missen.
dat is echt helemaal niet fijn.
jij die op 18 jarige leeftijd heen bent .
gegaan.
weggerukt uit mijn leven.
deed een ander jou dit aan.
lieve rene ik hou van jou.
ik jou zusje blijf je altijd trouw.
maar eens zien we elkander weer.
als ik ook oud bent kom ik ook naar de heer.
dan zijn we weer voorgoed bij elkaar.
lieve rene en al die tijd zal ik.
jou nooit vergeten.
jij was het liefste in mijn leven.
maar degene die jou dit heeft gedaan.
zal ik nooit kunnen vergeven,
jij lieve broer betekende alles voor mij.
maar helaas die mooie tijd is nu voorbij.
en een traan laat ik om jou.
lieve rene ik hou van jou.