Strikjes en kanten stroken prullen enz..
Lintjes er om heen doen om op te smukken.
Versieren met lijntjes.
Verdoezelen achter een facade.
Schijn ophouden nu en altijd.
Achter het gezicht van make up zit heel wat verscholen.
Waarom zichzelf blootgeven.
Liever het lelijke gezicht verbergen.
Was dan schijn nog waard als je het leed vergaart wegstopt achter hopen van tierlatijntjes.
Materieel bevredigt nooit.
Hou niet van madammen met bont.
Ook niet van dikke lagen make up.
Vind deze maatschappij idioot en oppervlakkig.
Iedereen zoekt in nood naar hulp.
Ieder op zich tire vo plan is mijn spreekwoord.
Heb ik al genoeg verwoord.
Waar zitten de helpers in nood.
Als je om je geen kijkt zie je lachende gezichten en vanbinnen weten ze niet waar te beginnen.
Hoe het leven ook vergaat zijn niet die tierlatijnjes waar het om gaat.
Het hart vanbinnen loont,hoezeer men het ook beschadigt.
Ergens zit er altijd iets goed binnenin.
Alleen waar is het begin en eind van alles.