PESTEN
Pesten is geen fijn gevoel
Als je tenminste weet wat ik bedoel.
Ik doe alsof het met niet kan deren
En probeer het te negeren,
Maar toch doet het heel veel pijn
En begin ik steeds ongelukkiger te zijn.
Ik begin mezelf te haten
En wil er met niemand over praten.
Ik kan het niet meer aan
& wou dat ik nooit had bestaan.