Vier weken weg van huis
kinderen, kleinkind, werk
in een vreemd land
met wel lieve mensen
Kinderen, kleinkind, werk
ik mis hen allen
in dit vreemde land
voor een 'Summercourse'
In een vreemd land
leren, studeren, werken
elke dag weer
gelukkig ook 'excursies'
Veel lieve mensen
rondom mij
kollega's, leraren, studenten
ik volg een 'Summercourse'