Vaak denk ik nog aan toen,
aan jou lieve blik en warme zoen.
Kon ik maar terug naar jou,
je zeggen dat ik van je hou.
Je weet hoe dat gaat,
liefde op afstand die snel vergaat.
Bij sommige stellen gaat het wel goed,
wie zegt dat dat het bij ons niet doet?
Zou het tussen ons wel werken?
over een tijdje zullen we het wel merken.
Eén ding is zeker, ik mis jou,
wil dat zeggen dat k van jou hou?
Ik weet het niet,
soms denk ik aan jou en heb k verdriet.
Verdriet omdat ik je zo erg mis,
ik weet bijna zeker dat ik me niet vergis!
Is dit nou verliefd zijn als houden van?
Ben jij voor mij de ideale man?
Ik hoop dat onze liefde voor altijd blijft bestaan,
voor mij zal het in ieder geval net snel overgaan!