Iedereen,
weet dak van je hou,
Niemand weet waarom er mensen slapen in de kou,
Wil je lippen op de mijne,
jou stem in men hoofd, wil maar niet verdwijnen
Iedereen,
weet dat je me pijn hebt gedaan,
Niemand weet waarom ik zo sterk in men schoenen probeer te staan,
Wil jou niet kwijt,
heb jou al 100 keer gezegt, dat het me spijt
Iedereen,
weet dat ik je hebben zou
Niemand weet waarom je me wou,
Wil dat je weer van me houd,
en me weer als jouw engeltje beschoud
*Hansjuh,xie jouw echt graag, ik vecht voor jou, al weet ik dat dat tevergeefs is...:((U)(W)*