De schoonzuster van Arie
Gisteren was een dag
met een bijzondere ontmoeting;
warme vriendelijke woorden
een hartelijke begroeting.
Een bijna koninklijk gezicht
in oprecht medeleven
vol belangstelling naar ons gericht.
De vriendelijke trekken
in een warme, ontspannen lach;
ik voelde me bevoorrecht
toen ik haar eindelijk zag.
Serieus, maar ook humoristisch
precies op het goede moment
een sterke, vrije oogopslag
waarin je veel, heel veel herkent
We hadden wel al veel
over haar vernomen
maar het was toch erg leuk
dat de schoonzuster van Arie
nu zelf was gekomen.