Zo Snel
Een aantal weken terug,
Leerde ik je kennen,
Alles ging toen vliegensvlug.
Zonder dat we ’t in de gaten hadden gekregen,
Liepen we hand in hand,
Ik kon het zo weer opnieuw beleven.
Het is nog zo kort maar lijkt heel lang,
Het gevoel wat je mij gewoon geef,
Denk dat je nooit meer van me afkomt….ben ik bang.
Gelukkig wil ik worden….samen met jou,
Weet je hoe dat komt….
Omdat ik zielsveel van je hou.