Toeteloeteloe
Zeveren kan ik goe
't is 't enigste wa ik doe
Ik word het nooit moe
Zever in pakskes verkoop ik aan de lopenden band
Tussen mijn bilspleet zit wa zand
Maar mijn paddo's doen mij misschien flippen
Ik wil je kussen maar wèlke 2 lippen :)
Toeteloeteloe
Ik doe aan voodoo
'k zeg altijd me gustas tu
Jaja, vraag mor aan de lou