ik heb mijn eigen kamertje met mijn eigen spullen
mijn eigen kleding en mijn eigen muziek
ik heb mijn eigen foto's en mijn eigen prullen
ik heb mijn eigen telefoon en mijn eigen boeken
mijn eigen sleutels, kaarten, parfums en geld
alles wat me eigen is heb ik hier op internaat
nu moet ik alleen mezelf nog zoeken.....
ik ben druk met anderen, met lol hebben en spelletjes
met lachen en praten, roken muziek luisteren en tv kijken
en uitwisselen en beoordelen van kettingen en oorbelletjes
de hele dag door ben ik druk met van iedereen en alles
stil zitten en niks doen is er gewoonweg niet bij
maar het enige waar ik niet druk mee ben en niks mee doe
is mijn eigen gevoel, eigen verlangen en eigen behoeften
alleen s'avonds als ik in bed lig dan huil ik tot in de n8
dan geef ik toe aan mijn heimwee en het verdriet en de pijn
het gevoel van eenzaamheid omdat er niemand naar me lacht
de pijn dat ik niet meer bij mijn vrienden+familie kan zijn
de bedoelingen hier zijn goed, maar ik loop op m'n tenen
iedereen is wel aardig maar ik voel me hier echt niet thuis
het enige wat ik wil en (naar mijn gevoel)nodig heb is rust
op m'n eigen plek, eigen huis, eigen kamer en eigen familie
maar dat kan niet
want dit is leven op een internaat
of een gevangenis
dat is maar net hoe je het bekijkt
-xxx- annelieke