ik heb laten meeslepen
in dit oneerlijke spel
ik kon er mee winnen of verliezen
dat wist ik wel
maar nu de pijn
de steek door me hart
het doet me
veelte veel zeer
is dit wat je voor me over had
mijn tranen lopen
hun spoor over mijn wangen
ze geven aan dat dit niet is
wat ik wilde
mijn gevoelens stromen
komen en gaan
slepen me mee
teer en eenzaam
gevoelloos door de dag
geen woord
geen gemeende lach
leven zonder warmte van jou
zonder steun
is dat wat ik heb bereikt
is dit waar ik voor wil gaan
moet ik blijven vechten
ookal weet ik dat het zla vergaan
moet ik verdriet dan toe laten
maar net zo dat je het niet ziet
moeten mijn benen mij dragen
en verder gaan
alleen en hulpeloos
in donker koude nachten
zonder troost
moet het dan op deze manier
kan ik dan verder
verdwaalt in het leven
de deur is voorgoed dicht gemeten
nee geen licht
de vlam gedooft
nee geen warmte
van geluk berooft
nee geen
jouw