Kindje
Kindje, mijn kindje, zo onschuldig, zo klein,
onwetend, tevreden, zo zorgeloos, zo fijn,
kon het altijd maar zo zijn.
Binnenkort word je geboren,
kan ik je zien, kan ik je horen.
Breidt jouw wereldje zich uit,
en horen ook jouw oren.
Kan ik jou dan nog beschermen
voor pijn en verdriet?
Wat ligt er voor jou in het verschiet?
Misschien maar goed,
we weten het nog niet.
Maar nu is het gezellig, zo samen, wij twee.
Waar ik ook ben, jij gaat met me mee.
Kindje, mijn kindje, zo onschuldig, zo klein,
kon het altijd maar zo zijn.
we