Alsjeblieft, hou op, stop!
Je dringt je te erg aan me op.
Op deze manier ga ik je haten
je moet me echt met rust laten
We kunnen gewoon niet langer samen zijn
ook al vind ik dat ook geweldig en fijn
Je hoort nu eenmaal bij haar
zie je dan echt niet al het gevaar?
Als ze erachter komt is alles stuk
en ontnemen we haar alle dromen en geluk
Echt, nu het nog kan moeten we breken
en ik ga je er verder niet om smeken
Jij hoort bij haar en ik niet bij jou
maar weet dat ik voor altijd van je hou..."
Dit gedicht is geschreven door Donja maar ik vond het gedicht zo mooi dat ik vond dat jullie gedichten-freakers en ook van mochten genieten,het heeft me heel erg geholpen,alle reacties die jullie geven zal ik persoonlijk naar Donja toesturen!!Bedankt Don!