Het leven
Het leven is als een boek.
Niet open en niet dicht.
Het leven is als de wind.
Het brengt je overal, ook waar je niet wezen wil
Het leven brengt mij niet waar ik moet zijn...
Ik moet zijn...
Als ik moet zijn waarom is het leven dan als een
donkere en koude nacht van de woestijn?
Het leven is niet om aan te gaan.
Je moet alles ondergáán wat het te bieden heeft.
Soms vreugde... Soms verdriet.
Maar dat hindert het leven niet!
Waarom....