Ik durf niet eens meer te luisteren naar je,maar je weet ik kom wel weer.
Als jij met vakantie gaat,zeg ik je nu wees voorzichtig keer op keer.
Ik denk aan je,dus ik ga ervan uit dat je dat voor mijn bescherming hebt gedaan.
Zoniet wil ik je toch bedanken wat je voor mij hebt gedaan.
Ook alles wat ik van jou en je vrienden heb geleerd.
Tranen over mijn wangen,wat ik nu nog heb voor jou.
Pijn in mijn lichaam dat is wat ik heb nou.
Ik heb lekker gewerkt vanmiddag,daar ben ik God dankbaar voor,en misschien moet ik jou ook daarvoor bedanken.
Je hebt mijn angst gezien,en toch heb ik geprobeerd naar jou te luisteren.
Ik wil mijn taak afmaken,hoe moeilijk dat ook is.
Liefste ik weet niet meer wat ik moet zeggen,en dat hoeft ook niet.
Je weet hoe ik denk,en dat ik jou vertrouw.zoals je ziet.