Tot tien tellen is niet altijd makkelijk te doen.
Maar soms moet een mens dat wel doen,anders wordt hij groen.
Ieder gedicht is een genot om te lezen en te geven.
daarom hou ik ook zoveel van het leven.
Denk erom want een mens is verschrikkelijk waardevol.
En van liefde zit ik boordevol.
Dus mensen die nu in moeilijkheden zijn.
Enkel woorden heb ik hier voor jullie,maar dat is toch ook best wel fijn.