We willen zoveel geven.
Soms zitten we er van te beven.
Doen we het goed of niet goed.
Maar geef niet op al ben je soms te moede.
Het gaat erom wat jij voelde.
En dat is wat telt in het leven.
Meer dan dat kan je echt niet geven.
Commentaar zal je altijd houden.
Maar laat je daar door niet staan in den kouden.
Gezamenlijk staan we sterk.
Dus laat dat zien aan een ieder die dat merkt.