waarom is mijn leven zo'n puinhoop?
alles gaat gewoon verkeerd...
alles wat ik heb opgebouwd
brokkelt stilaan terug af
zelfs het kleinste beetje geluk word me afgenome...
kon ik maar terug in de tijd gaan...
een paar maanden zou al goed zijn!
toen kreeg ik toch een gelukkig gevoel
toen was JIJ er nog voor mij...