Mam je bent er wel en niet
Alleen niemand die je ziet
Maar ik voel je aanwezigheid
En weet zeker dat je geniet
Als je ons zo gelukkig ziet
Dit is wat je wou
Je wou ons niet in rouw
Voor ons wou je een leven zonder verdriet
Dat zei je nog voor je ons voor altijd verliet
Hellemaal zonder rouw om jou zal niet lukken
En een leven zonder zorgen hellemaal al niet
Niemand heeft toch honderd procent geluk
Maar voor dit moment kan mijn geluk niet meer stuk
Ik mag genieten van een nieuw pril klein leven
Een van de mooie momenten in het leven mij gegeven