*Het laatste "woord"*
Ik ben bang,
Om te moeten zeggen,
Dat ene woord,
maar ik wou zelf deze weg afleggen..
Ik voel soms pijn,
Omdat ik niet altijd bij je kan zijn,
Omdat ik iets mis,
en ik weet dat diegene jij is..
Ik ben ik,
En jij bent jij,
Maar voor mij ben je bijzonder,
een groot en prachtig wonder...
Ik weet soms niet wat ik moet denken,
Het is ook zo moeilijk,
Als ik dan weer terug denk aan de pier,
dan wens ik; Was je nu maar hier...
Ik ben bang,
Eigenlijk is het even een uitstel,
Om dat ene woord te moeten zeggen,
"Mijn liefste... "Vaarwel".