Tijdloos
Door de tijd stil te laten staan in groeien.
Verlost te worden van de drang om te boeien en te bloeien.
Vrij te laten de spanning van de nieuwe kans.
Komt een nieuw tijd-perk in ritme en cadans.
Nieuwe beweging net even anders in maat.
Een eigen vrijheid van gewaar worden, een andere regelmaat.
Van je eigen bewust te worden is de eerste stap te beginnen.
Mens onder de mens te zijn met waarde zowel buiten als van binnen.
Deze tijd niet meer willen of kunnen versnellen.
In eigen tempo, groot of klein, alsook mezelf, ieder het zijne te laten vertellen.
Door aanwezig te zijn in deze tijd-beheersing ook fysiek.
Ben je volkomen zichtbaar in je eigen plek, heel uniek.
Het nieuwe tijdperk neemt zijn geschiedenis in beslag.
Oude weerhaken laten los door je eigengeleide hartslag
Deze tijd met zijn vernieuwde vertrouwen.
Laat je liefdevol en tijdloos een nieuwe gewaarwording aanschouwen.