BEDANKT LIEVE MANUELLA EN PETER.
mama wou jullie heel erg bedanken.
voor wat jullie voor mijn hebben gedaan.
gelukkig mijn geholpen.
om iemand die mijn heel erg pijn.
heeft gedaan.
maar met behulp van jullie erbij.
kan ik weer dichten en chatten.
dat maakt mijn blij.
bijna was dat voor mijn voorbij.
maar ik laat dit nooit weer gebeuren.
ik volg jullie raad en daar hou ik,
mijn aan.
laat niemand meer aan mijn pc.
anders is alles voor niks gedaan.
heel erg bedankt voor jullie helpen.
heel erg bedankt voor het helpen.
ja mensen zo zie je maar weer.
mijn kindren zijn er in nood.
gelukkig altijd weer.
maar ze weten als er war met hun zou wezen.
je moeder er ook voor jullie zal wezen.
maar ik ga sluiten met dit gedicht.
en bid in stilte voor jullie met de.
dat dit nooit meer zal gebeuren.