De Laatste X
Oh het was zo mooi
Doe Maar in Ahoy
En oh het was zo druk
Duizenden mensen
Allemaal fans
Stuk voor stuk
Allemaal voor die 4 heren
Iets ouder nu misschien
Maar die 4 heren
Is nu gebleken
Zullen het nooit verleren
Het was mijn eerste keer
Want vroeger was ik te klein
Veel en veelste klein
Om bij Doe Maar te zijn
Maar ik heb het ingehaald
Na die eerste keer
Hemel en aarde bewogen
Om weer kaartjes te krijgen
Rib uit mijn lijf, maakte niet uit
Snel, met de auto naar Zuid
We gingen weer
Wel zeven keer
Helemaal vooraan!
Mensen verklaarden mij voor gek
"Is één keer niet genoeg, ga je nu alweer?"
Ik besefte okee, dit is misschien wat overdreven
Toen Henny aan mij vroeg; "Ben je er morgen weer?"
Ach vergelijk het met Heroine
Zoals Doe Maar daarover zong
Sommige mensen gaan er naar één
Sommige mensen gaan er naar twee
En er zijn mensen
Die niet
Van ophouden weten
Maar 7 juni hield het op
Het was de allerlaatste x
Doe Maar is Klaar
Voltooid Verleden tijd
Doe Maar is niet meer
Doe Maar bedankt