Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Afscheid
Afscheid
Jij vaart weg
Maar ik blijf hier
De woorden die ‘k zeg
Versnipperen als papier
Niks kan ik meer zeggen
Niks kan ik meer doen
Wat zou ik al niet geven
Voor nog een laatste zoen?
Maar je bent verder dan het lijkt
Je bent niet waar je ligt
Je lichaam in een kist verrijkt
Maar jij bent in het licht
Ik kan je daar niet volgen
De poort is voor mij gesloten
Mijn sleutel is verbolgen
Net als mijn hart verstoten
Jij verlaat
En ik verblijf
Mijn hart vergaat
Gelijk met jou lijf
Tranen als een waterval
Met de druppels mijn kracht
Gevangen zit ik in een dal
Beroofd van alle macht
Ik kan alleen maar wachten
Op de opening van de poort
Alleen maar kan ik smachten
Op het laatste woord
Mijn leven gaat schoorvoetend voorbij
Een seconde lijkt een maand
Was je nou maar hier bij mij
Door de muur van dood gebaand
Maar jij bent in ‘t licht
En ik ben hier
Mijn leven blijft gedicht
Op een woordeloos papier
Reacties op dit gedicht
Wanda Tiersma vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dirk Hermans
:
Zondag, augustus 28, 2005 21:36
heel goed in woorden gebracht
groetjes Dirk
Over dit gedicht
Auteur:
Wanda Tiersma
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
25 augustus 2005
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Dood]
[Liefdesverdriet]