Ik vergeef jou en ook de anderen voor elk verdriet en pijn.
Vergeef het verleden en laat het los.
Vergeef vooral mezelf voor alles dat ik heb gehad,en verkeerde keuzes.
Ook de tijd dat verloren is gegaan.
Opgegaan aan verkeerde personen.
Beloftes en dromen dat er waren.
Alleen nog dromen van wat kan komen.
En heel goed je ogen openen.
Morgen is een andere dag.
Een van waar je dingen beleeft.
En overmorgen is dat ook al weer verleden.
Zelfs het speeltje als kind is al lang voorbij.
Toch laat tand des tijds niet alles los.
Veel zit in je geheugen ook gegrift.
Ook jij blijft nog hangen.
Liefde dat diep zit gaat ook zo gauw niet weg.
Doorkerft je ziel elke dag nog wel.
De pijn zit er nog.
Ook weer morgen een klein stukje weg.
Ooit komt mijn dag nog wel dat alle leed en pijn weg is.
Tot dan vergeef ik vooral mezelf.
En ook iedereen waar ik heb ik gelooft