VOOR NIKITA.
dit gedichtje is voor jou.
oma die doet het een beetje gouw.
maar mijn lieve kleine meid.
oma wil je nog lang niet kwijt.
je begint nu leuk te praten.
kan je nu een beetje verstaan.
ook tegen mama ga je nu praten.
die kan je nu ook beter verstaan.
je bent nog maar zo klein.
maar zeer wijs ben jij,
door de telefoon heen.
praten.
al die dingen zijn heel fijn.
ik hoop als oma .
dat ik dit nog lang mag beleven.
want jij nikita brengt.
oma vreugde in leven.
je bent nu nog wel klein.
om te begrijpen.
tegen jou te zeggen.
oma houd heel heel heel.
veel van jou.
dit gedicht is gedaan voor mijn kleindochter nikita.djonel.
waar ik als oma heel erg trots op ben.gedaan door oma verheyen.