Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vrienden
zonder veel ellende
zonder veel verdiet
zou er geen oorlog zijn
en niemand die het ziet
hoeveel pijn er in de wereld is
en veel gezeur en veel pijn
zonder al die moeilijkheden
o wat zou dat heerlijk zijn
helaas leven we niet in die tijd
helaas word het ons niet gegunt
maar wat ik altijd zal onthouden
is dat je gewoon niet zonder je vrienden kunt!
Over dit gedicht
Auteur:
Mris
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
27 augustus 2005
Thema's:
[Vriendschap]
[Leven]
[Houden van]