Je hebt het voor elkaar,
het is je gelukt
je wilde het toch zo graag?
hopelijk heb je er plezier in gehad
Ben alles zat
ben de grond ingeduwd
door woorden door jouw doen
Zie wat ik nu ben
een meisje vol angst
helemaal weggekropen
bang voor alles en iedereen
Zit ik/ze hier op mijn kamer
teruggetrokken van van de wereld weg
leef zowat helemaal in mijn eigen wereldje
dromen is alles wat ze doet
eten en drinken doet ze bijna niet meer
slapen ook bijna niet meer
en huilt nachten lang
Maar te bang om iets te doen
zit ze op haar kamer te zitten
komt bijna niet meer beneden
doet wat ze doen moet
Een gebroken hart
tranen op haar gezicht
wat heb je toch met haar gedaan
Maar laat ook maar
want het is je gelukt
gelukt om bij dat meisje het zelfvertrouwen weg te halen
en haar in de grond te stoppen
zie haar nu zitteen
Bang voor alles
huilend,misselijk
ogen die naar de grond kijken
te bang om mensen om aan te kijken
en allemaal andere dingen zit ze te ontwijken
je hebt het voor elkaar
het is je gelukt
je wilde het toch zo graag??
hopelijk heb je er plezier in gehad
want het meisje is helemaal uit haar doen