De roetzwarte Aarde
De winter legt een witte deken
Over een zwarte wereld vol geweld
Hoopt de winter hiermee te bereiken
Een land waar vrijheid en vrede geldt?
Ook al ligt nu over de wereld
Een laag witte, winterse troost
Toch zullen de mensen blijven vechten
Toch zal er bloed worden geoogst
De wereld is er slecht aan toe
Met al die oorlog en misdadigheid
Zal er nog aan deze Aarde
Moeite en inspanning worden gewijd?
Zal deze Aarde nog langer bestaan
Als ze voor ogenschouw bezwijkt?
Zullen wij hier langer leven
Als het allemaal onzinnig lijkt?