5 weken had ik je niet gezien en ik misde je niet..
tot dat we trug kwamen van spanje en je de volgende dag overleed dat deed me verdriet..!!
ik begreep het niet ik kon het niet geloven..
ik kon niet eens huilen maar langzaam kwamen de tranen naar boven..
papa ik begin je te missen de weekenden niet meer naar je toe..
Papa 't leven is een ratjetoe..
ik heb spijt van heel veel dingen..
vooral als ik eraan denk hoe blij je altijd kon zingen..
'T was niet vals hoor nee dat niet maar 't was ook niet goed..
Maar als jij zingde was je gelukkig en dat is iets wat me goed doet..!
Maar als ik in me eentje zit en dan denk aan die dingen..
dat jij gelukkig was als je ging zingen..!!
Dan begrijp ik niet waarom ze je bij ons weg hebben genomen..
en dat wij de weekenden niet meer naar je toe mogen komen..
Papa ik heb er spijt van dat ik je nooit om je nek gevlogen ben en heb gezegd pap..ik hou zo veel van jou..!!
Sorry pap het is nu te laat maar weet dat ik van je hou..
ik hoop dat je over me zou waken daar boven..
Want leven na de dood daar in blijf ik geloven..
Je bent een engel en altijd al geweest..
Daarom mis ik hou het meest..
Papa je bent net 44 jaar zo vroeg ik had het neit verwacht..!!
Maar lieve papa rust zacht..!!
*mijn vader kreeg 10-08-05 een hartaanval*
*ik had hem 5 weken neit gezien omdat we op vakantie waren*
*de 9de kwamen we trug en de 10de werd ik om half 10 wakker*
*ik stuurde hem een smsje van pap we zijn thuis we missen je en houden van je*
*nog geen 5 minuten later kregen we het bericht te horen*
*mijn smsje was net te laat*
*papa rust zacht ik mis je en weet dat ik van je hou*