Je vult mijn hart met liefde,
Nooit wil ik Jou nog verliezen,
In het duister van de nacht,
Maakte Jij voor mij de dag
Door met verdriet en pijn te leven, vond ik Jou in mijn leven
Doordrongen met Jou kracht, ontstond mijn eerste lach
Nooit heb ik dit eerder gevoelt,
Dus geluk is ook voor mij bedoelt
Dank U God