De een voelt zus,
De ander zo
Zo vullen ze elkander aan
Door samen,
maar toch apart te voelen
Kunnen ze beiden verder gaan
De een voelt blauw,
de ander groen
Of zelfs het rood van bloed
De een denkt wit,
de ander zwart
Of grijs als het echt moet
De een voelt ochtend,
de ander nacht
Of een beetje schemering
Of soms zelfs de dageraad
Die tussen wolken hing
De een ziet kleuren
De ander niet
Zo zien we allemaal wel wat
En samen zien we alles
Op dit lichtend levenspad
Thx Mar,
'k Hoop dat de vlinders blijven