De verdriet dat ik je niet
kan vast houden
Waarom ben jij weggegaanen heb je mij in de kou laten staan?
Er waren zoveel dingen nog te doen, zoveel dingenye bespreken.
Maar die dingen, die verbleken.
Ik hou van je.
Ik wil je vast houden als dat nog kon.
Het kan niet meer het is verleden tijd ik baal dat dat gebeurd is en ik heb nu nog steeds SPIJT!!