Traag jezelf vermoorden,
Het toppunt van genot.
Schreeuw met mooie woorden,
de wonde op het bot.
Dus kijk nu door m'n ogen
en zeg dat je graag leeft.
Draag mijn last, gebogen
tot je rug het begeeft.
Wacht bevend in de kou
op iets wat zich verstopt.
Verkleum je handen blauw
Tot al het lijden stopt.
En ga dan rustig voort
begin gewoon opnieuw.
En hoop dat ze het hoort,
dat jij haar hand verdient.