Je hebt me verlaten
Gewoon zo ineens
Gewoon zomaar uit het niets
Ik zag je later een paar x
En elke x was ik zo stom en playde je me weer
En je wou steeds meer
Je had gewoon een vriendin en kus de mij
En weet je nog wat je zei
Ohhh dat maakt niet uit is een andere regio
Doet toch geen kwaad
Kijk nu eens hoe je praat
Kijk nu eens hoe je bent
Je maakt ze allemaal verliefd
En doe dingen met ze
En dan doe je net of je ze niet meer kent