...:Waarom verliezen, verspillen, gaan:...
Waarom verliezen we iedereen...
vroeg of laat gaat iemand dood
Iemand waarvan je veel houd
Waarom verspillen we zoveel tranen
Aan pijn en verdriet
Laten we ze opsparen tot je ze niet meer ziet...
Waarom gaan mensen en dieren dood
1 voor 1...
Tot jij de laatste bent
Onder je veel familie
Je kinderen, en kleinkinderen
Als jij er niet meer bent
Verspillen zij tranen... aan jou