De droom
Bang om te slapen
de droom staat
zo weer voor de deur
Hij zal je laten huilen
en kent ook dit keer
geen vergiffenis
Geen nacht alleen
hij is altijd daar
en zal daar altijd zijn
Net zolang totdat
jij accepteert dat
het is gebeurd
Pas dan zal
het minderen
en overgaan
"You hold the answers deep within your own mind.
Consciously, you've forgotten it.
That's the way the human mind works.
Whenever something is too unpleasant, to shameful for us
to entertain, we reject it.
We erase it from our memories.
But the imprint is always there."
- Het Nederlandse is deel is copyrighted bij mij (Níenna Lúinwë) en het engelse deel komt uit het liedje "Wash it all away" van "Evanescence". Ik heb dit stukje eronder gezet omdat het mijn gedicht nog een beetje meer verduidelijkt. -
*Níenna Lúinwë*