Gelukkig
Mijn toekomst ziet er weer rooskleurig uit
Ik zie alles door een roze bril en ruit
Weet je wat ik ben?
Stapelverliefd op een geweldige man die ik ken
Hij houdt ook van mij
Dat maakt me echt helemaal blij
Hij maakt dat ik me overgelukkig voel
Als je begrijpt wat ik bedoel
Zijn stem horen is al genoeg
En maakt dat ik me op een roze wolk door de hemel ploeg
Bij hem zijn is het ultieme ideaal
Dan vergeet ik alles, behalve hem, helemaal
Als ik in zijn ogen kijk, zo mooi blauwgroen
Dan verlang ik naar een door hem gegeven zoen
Daarmee zet hij mij in vuur en vlam
En dan besef ik pas echt, dit is houden van……
31-08-05