Samen vluchten,
overal vandaan,
niet hoeven zuchten,
maar er met z'n tweeen vandoor gaan.
Een eigen gezinnetje stichten,
alles laten voor wat het is,
ons op ons nieuwe leventje richten,
en niet meer het gevoel hebben dat ik iets mis.
Geen afscheid meer hoeven nemen,
elke dag bij elkaar zijn,
dat is slechts nog een droom,
maar,.. het klínkt állemaal zo fijn.