Door de verwachtingen van moeten zijn,
Blijf ik het liefst onzichtbaar .... en verdwijn.
Door het doorsnijden van die onzichtbare lijn,
Kan ik mezelf vinden ... en verdwijn.
Door het missen van de boot en het pakken van de eerstvolgende trein,
Probeer ik mezelf te blijven .. en verdwijn.
Door de zonsondergang te zien bij het openen van mijn gordijn,
Ben ik niet wat men van mij verwacht . en verdwijn.
Het zal niet makkelijk worden en soms loopt het allemaal niet even fijn,
Maar, sorry, familie en vrienden. Mijn besluit staat vast. Morgen pak ik mijn tas en ik verdwijn.