Je verlangt van mij,
dat ik je los laat.
In een relatie,
moet je elkaar dan los laten?
Ik hou van je,
Wil je bij me hebben.
Maar je snapt me niet,
je snapt het gewoon weg niet.
Is het zo vreemd dat ik jaloers ben als je bij haar gaat slapen?
Nee, dat is het niet.
Ik wil je bij mij in bed,
Gewoon lekker bij mij.
Ik hou van je,
wanneer dringt het tot je door?