Net nu ik je zo hard nodig heb ben je er niet meer
en dat doet verdriet
Ik heb je nodig
als was het maar voor een luisterend oor
Want ze doen weer eens gemeen
ze zeggen dingen in een groot koor
Net nu heb ik jouw opbeurende woordjes zo hard
nodig ben je er niet meer
of een knuffel je dicht tegen me aan
je dicht tegen me aan wilt hebben ontbreek jij
ontbreek jij aan mij zij
Net nu ik die kus nodig heb
een kus voor de pijn
opbeurende woordjes tegen mijn verdriet
want alleen jij was degene die mijn tranen zag
Nu heb ik jouw nodig
om te vertellen dat ik nu eindelijk een kei leuk vriendje heb
en wat mij wel neemt voor hoe ik ben en
niet zeikt over hoe ik eruit zie
en jouw vertellen dat ik stage loop bij oudere
dat had je immers altijd willen horen en mij gelukkig zien
en jouw vertellen over hoe lief hij wel niet is
en samen bij jouw komen
je had hem vast aardig gevonden
nu heb ik je nodig voor alles
kon dat maar voor even
even je gezicht zien
maar je bent er jammer genoeg niet meer
en dat doet verdriet
en verdriet brengt tranen alleen zie jij ze dit keer niet