je bent een goede vriend voor mij
ben ik verdrietig dan maak je me blij
dan laat je me lachen tot ik niet meer kan
als ik je zie word ik er vrolijk van
ook kan ik goed met je praten
over liefde angst en elkaar verlaten
je bent echt een steun in me leven
en wil dit niet zomaar opgeven
heel lang heb ik niemand gehad
maar nu ben jij er mijn lieve schat
nooit hoef ik meer zonder vriend te zijn
er is altijd iemand die me troost in tijd van pijn
**maarten bedankt je bent een echte vriend voor me en dat we nog lang vrienden mogen zijn:)**